100% Whey Gold Standard - 4545g.
Optimum Nutrition
Spar 13%
Optimum Nutrition

100% Whey Gold Standard - 4545g.

Velsmagende og letopløseligt proteinpulver i bedste kvalitet. Proteinindhold på ca. 80% og højt indhold af Glutamin og BCAA.

Læs mere
SO Soya
779,00 DKK
Udsolgt
899,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
65 OutletPoints
Gratis Fragt
Vejl. pris 899,00 DKK
65 OutletPoints
 • Velsmagende og letopløseligt proteinpulver i bedste kvalitet. Proteinindhold på ca. 80% og højt indhold af Glutamin og BCAA.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE STØRRELSER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  100% Whey Gold Standard - 4545g. fra Optimum Nutrition er den største udgave af én af verdens bedst sælgende proteinpulver. Noget af det reneste og bedste Proteinpulver der findes, og samtidig vinder af adskillige smagspriser i mange år. Hvis man vil have at smag og kvalitet skal være i top, er dette en sikker vinder! 100% Whey Gold Standard kan benyttes til al slags brug, hvadend det er at tabe sig, tage på eller blot tilføje lidt proteiner i løbet af dagen til sin almindelige kost.


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering(1 scoop = ca. 30,4g) til ca. 300ml. vand, juice eller mælk 1 til 2 gange dagligt - tag altid en protein-shake efter træning, samt når du har brug for et proteintilskud i løbet af dagen
  • Bland det i én blender eller ryst det i én Shaker til proteinpulveret er opløst
  • Bruger du blender og vil 'peppe' din protein-shakes smag og konsistens op, kan du blande en banan eller andet frugt + isterninger i din protein-shake

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af 100% Whey Gold Standard kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 4540g.
  • 149 serveringer per pose.


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering.
  • Træningsfri dage: 1 servering.
  • Forbrug af 1 bøtte: 149 dage.


  Anbefales til:

  Dig som vil have proteinpulver der er ekstremt effektivt og smager som det skal, og ikke hverken for syntetisk eller sødt, bør prøve 100% Whey Gold Standard fra Optimum Nutrition . Foruden velsmagende er 100% Whey Gold Standard et rigtig godt all-round proteinpulver fra Optimum Nutrition i den fineste kvalitet!

  Relaterede Produkter