Xtend - 90 serv.
Scivation
Spar 41%
Scivation

Xtend - 90 serv.

Xtend er sukkerfrit og består af essentielle aminosyrer BCAA i forholdet 2:1:1 med Glutamin til før, under og efter træning.

Læs mere
SU Sukkerfri
CA Kaloriefri
CH Kolesterolfri
SF Stimulansfri
F Fedtfri
369,00 DKK
Udsolgt
625,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
31 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 625,00 DKK
31 OutletPoints
 • Xtend er sukkerfrit og består af essentielle aminosyrer BCAA i forholdet 2:1:1 med Glutamin til før, under og efter træning.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE STØRRELSER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Xtend - 90 serv. fra Scivation. Xtend er mere effektivt end stort set alle andre Aminosyreprodukter og én af de aller mest efterspurgte, eftertragtede og populære Aminosyreprodukter der findes på markedet i dag, da Xtend kun indeholder de Aminosyrer, som du virkelig har behov for før og efter træning for at opbygge muskler og forbrænde fedt! Foruden de forgrenede essentielle Aminosyrer i forholdet 2:1:1 (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), indeholder Xtend Glutamin, Citrullinemalat og B6-Vitamin, en genial cocktail. Xtend fra Scivation er ligeledes perfekt som Aminotilskud når man er på diæt, eller generelt gerne vil tabe nogle kilo, da det ikke indeholder kalorier eller sukker!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering(1 scoop = ca. 13g) til ca. 200-300ml. koldt vand og drik den under træning, samt når du har brug for et proteintilskud i løbet af dagen
  • Bland det i én Shaker til Xtend pulveret er opløst

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Xtend kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • ~1200g.
  • 90 serveringer per bøtte


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering.
  • Træningsfri dage: 1 servering.
  • Forbrug af 1 bøtte: ca. 90 dage.


  Anbefales til:

  Dig som gerne vil have det bedste der findes på markedet, når det kommer til Aminosyrer, bør prøve Xtend fra Scivation. Der er tale om én af de bedste blandinger indenfor netop denne kategori, og derfor bliver det brugt af utallige individer og atleter verden over! Xtend modvirker, at kroppen bruger muskelmasse som energi og sikrer en optimal restitution!

  Relaterede Produkter