Xtend - 30 serv.
Scivation
Spar 36%
Scivation

Xtend - 30 serv.

Sukkerfri Xtend er essentielle aminosyrer BCAA i forholdet 2:1:1 med Glutamin og B6-vitamin til før, under og efter træning.

Læs mere
SU Sukkerfri
CA Kaloriefri
CH Kolesterolfri
SF Stimulansfri
F Fedtfri
179,00 DKK
Udsolgt
279,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
15 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 279,00 DKK
15 OutletPoints
 • Sukkerfri Xtend er essentielle aminosyrer BCAA i forholdet 2:1:1 med Glutamin og B6-vitamin til før, under og efter træning.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE STØRRELSER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Xtend - 30 serv. fra Scivation. Én af de aller mest efterspurgte, eftertragtede og populære Aminosyreprodukter der findes på markedet i dag, da Xtend kun indeholder de Aminosyrer, som du virkelig har behov for før og efter træning for at opbygge muskler og forbrænde fedt! Foruden de forgrenede essentielle Aminosyrer i forholdet 2:1:1 (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), indeholder Xtend Glutamin, Citrullinemalat og B6-Vitamin, en genial cocktail. Xtend fra Scivation er ligeledes særdeles velegnet som Aminotilskud når man er på diæt, eller generelt gerne vil smide nogle kilo, da det kalorie- og sukkerfrit!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering(1 scoop = ca. 13g) til ca. 200-300ml. koldt vand og drik den under træning, samt når du har brug for et proteintilskud i løbet af dagen
  • Bland det i én Shaker til Xtend pulveret er opløst

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Xtend kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • ~400g.
  • 30 serveringer per bøtte.


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering.
  • Træningsfri dage: 1 servering.
  • Forbrug af 1 bøtte: ca. 30 dage.


  Anbefales til:

  Alle folk der der ønsker optimale resultater ved træningen bør prøve Xtend fra Scivation, da indtagelse af Aminosyrer modvirker, at kroppen bruger muskelmasse som energi. Typiske formål med Xtend fra Scivation er som en del af en vægtøgningsstrategi i forbindelse med styrketræning, vægttab for at spare på muskelmassen mens man er på diæt, og generel optimering af træningen i forbindelse med deres primære opgave, nemlig at spare muskelmassen for nedbrydning!

  Relaterede Produkter