Ultimate Oil Blend – 250ml.
Udos Choice
Spar 20%
Udos Choice

Ultimate Oil Blend – 250ml.

Økologisk olieblanding af de essentielle Omega 3 og 6 fedtsyrer i forholdet (2:1) samt andre olier, ekstrem sund cocktail.

Læs mere
SU Sukkerfri
L Laktosefri
VG Veganer
119,00 DKK
Udsolgt
149,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
10 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 149,00 DKK
10 OutletPoints
 • Økologisk olieblanding af de essentielle Omega 3 og 6 fedtsyrer i forholdet (2:1) samt andre olier, ekstrem sund cocktail.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • -
  +
  ANDRE VARIANTER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Ultimate Oil Blend - 250ml. fra Udo's Choice®. Verdenskendt Økologisk olieblanding i et perfekt balanceret forhold (2:1) af de essentielle Omega 3 og Omega 6 Fedtsyrer (EFAs) der også indeholder Økologisk Kokosolie, Risklidolie og Havreklidolie. Ultimate Oil Blend er ganske enkelt en unik blanding af olier, Omega Fedtsyrer og ernæringsmæssige sekundære stoffer, som et tilskud til kosten, da det kan være svært at få de fornødne mængder i kosten. Fedtsyrer har årevis været anerkendt som én af de vigtigste bestanddele af den menneskelige kost. Vores kroppe er afhængige af disse fedtsyrer i de rigtige mængder for at fungere korrekt og det gør sig gældende i utallige processer og funktioner som vi gennemgår dagligt. Ultimate Oil Blend fra Udo's Choice® er verdenskendt som ét af de fineste produkter af Omega Fedtsyrer nogensinde! Gør din krop glad og invester i Ultimate Oil Blend - 250ml. fra Udo's Choice®, det vil gøre en forskel!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering (2 spiseskefulde = 20ml.) af denne næringsolie på din mad eller direkte på en ske
  • Udos Choice® Ultimate Oil Blend er fremragende i salatdressing, på tilberedte ris, pasta, grøntsager, æblemos, havregrød, yoghurt, proteinshake, smoothie etc.

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Ultimate Oil Blend kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 250ml.
  • ~12 serveringer per flaske


  Anbefales til:

  Alle der ønsker at give deres krop de optimale omstændigheder for at holde sig sund og rask, bør købe Ultimate Oil Blend - 250ml. fra Udos Choice®. Omega Fedtsyrer har en positiv indvirkning på enormt aspekter af den menneskelige fysik, så alle gør klogt i at tilføje disse Fedtsyrer til kosten, da det godt kan være svært at få dækket sine behov via kosten alene!

  Relaterede Produkter