The Butcher - 500g.
Swedish Supplements
Spar 33%
Swedish Supplements

The Butcher - 500g.

Hardcore Pre-Workout der giver et brutalt og vedvarende Pump under træning.

Læs mere
SU Sukkerfri
F Fedtfri
269,00 DKK
Udsolgt
399,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
22 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 399,00 DKK
22 OutletPoints
 • Hardcore Pre-Workout der giver et brutalt og vedvarende Pump under træning.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE VARIANTER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  The Butcher - 500g. fra Swedish Supplements. Hardcore Pre-Workout der giver et brutalt og vedvarende Pump under træning, og som sørger for at dine muskler bliver fyldt med blod og næringsstoffer. The Butcher fra Swedish Supplements giver også ekstra fokus og energi, så du kan roligt forberede dig på nogle intensive træninger. The Butcher Pre-workout fra Swedish Supplements er ét af Sveriges førende produkter, som nok skal give dine træninger et ekstra boost og dermed bidrage til forbedrede resultater.


  OBS! Pre-workout produkter kan have en tendens til at forstene let / klumpe sammen, det gælder også The Butcher fra Swedish Supplements, dette skyldes ingrediens sammensætningen, produktet fejler intet og det forringer ikke produktes effekt eller smag! Vi foreslår der trykkes hårdt på bøtten, til pulveret løsnes og derefter at bøtten rystes hårdt.


  Anvendelse:

  • Tag 1 scoop (20g.) der blandes med 300-400ml. vand 30 minutter før fysisk aktivitet. Start evt. med en lavere dosis for at fastslå dit tolerance niveau, og derefter stige gradvist, indtil den ønskede effekt er opnået.

  • Aldrig overskrid det anbefalede maksimale dosis på 1 scoop (20g) per døgn/24 timer.

  • Bør indtages senest 4 timer før sengetid

  • The Butcher bør ikke indtages af mennesker der testet for doping. The Butcher kan indeholde stoffer i små mængder der kan resulltere i en positiv doping prøve

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af The Butcher kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 500g.
  • 25 serveringer pr. bøtte.


  Anbefales til:

  Dig som skal bruge mere energi og fokus under træningen, så du kan præstere og yde mere, skal du købe The Butcher Pre-workout fra Swedish Supplements. The Butcher vil give dig et energi boost, som kan bruges når energi niveauet er lavet efter hård træning, samtidig vil du også kunne få et vedvarende brutalt Pump.

  Relaterede Produkter