Syntha-6 Edge - 48 serv.
BSN
Spar 30%
BSN

Syntha-6 Edge - 48 serv.

Syntha-6 Edge 48 serv bøtte fra BSN. Velsmagende Proteinpulver med 24g Protein, lavt Sukker, Fedt og Kulhydrat indhold.

Læs mere
SO Soya
349,00 DKK
Udsolgt
499,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
29 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 499,00 DKK
29 OutletPoints
 • Syntha-6 Edge 48 serv bøtte fra BSN. Velsmagende Proteinpulver med 24g Protein, lavt Sukker, Fedt og Kulhydrat indhold.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE STØRRELSER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  Syntha-6 Edge - 48 serv. fra BSN. Syntha-6 Edge er en ny premium-version af BSN Syntha-6 og et sublimt Proteinpulver med verdensklasse smag, hvis ikke verdens bedste smag! BSN har kælet ekstra for Syntha-6 Edge og det er ikke kun smagen der er forbedret - indholdet er ligeledes forbedret. BSN Syntha-6 Edge er perfekt, uanset om du vil have et Proteintilskud, som en Snack, i forbindelse med motion eller aftensmad. BSN Syntha-6 Edge kvalitets Proteiner danner grundlag for en seriøs optimering af restitutionen.

  • 24g. Protein pr. portion
  • Lavt Sukker, Fedt og Kulhydrat indhold
  • Super delikat Milkshake-agtig smag og tekstur i 5 smagsvarianter
  • Multi-Functional Ultra-Premium Protein Matrix

  Hver servering af BSN Syntha-6 Edge giver dig også fibre for langsommere og bedre fordøjelse samt 6 forskellige Proteinkilder heraf bl.a. Valleprotein-isolat og Micelcasein, som sikrer en støt frigivelse af proteiner til kroppen løbende i timerne efter du har indtaget det. BSN gjorde sig for alvor opmærksom på markedet for Proteinpulver med Syntha-6, og derfor har det også holdt ved lige siden som én af de pulvere der har sat standarden for både smag, indhold og effektivitet, hvilket så afgjort også er gældende for Syntha-6 Edge!


  Anvendelse:

  • Tag 1 Scoop/Servering af BSN Syntha-6 Edge(39g. Chocolate Milkshake, 37g. Strawberry Milkshake, 37g. Vanilla Ice Cream, 38g. Cookies & Cream, 40g. Chocolate Peanut Butter) til ca. 200-250ml. vand, juice eller mælk 1 til 2 gange dagligt - tag altid en Protein-shake efter træning, samt når du har brug for et Proteintilskud i løbet af dagen
  • Bland det i én blender eller ryst det i én Shaker til Proteinpulveret er opløst
  • Bruger du blender og vil 'peppe' din Protein-shakes smag og konsistens op, kan du blande en banan eller andet frugt + isterninger i din Protein-shake

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Syntha-6 Edge kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 1870g. i Syntha-6 Edge Chocolate Milkshake
   1780g. i Syntha-6 Edge Strawberry Milkshake
   1780g. i Syntha-6 Edge Vanilla Ice Cream
   1920g. i Syntha-6 Edge Chocolate Peanut Butter
   1820g. i Syntha-6 Edge Cookies & Cream
  • 48 serveringer pr. bøtte.


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering.
  • Træningsfri dage: 1 servering.
  • Forbrug af 1 bøtte: 48 dage.

  Anbefales til:

  Alle der gerne vil have et velsmagende proteintilskud i løbet af dagen, bør prøve Syntha-6 Edge fra BSN, det smager virkelig fantastisk og kvaliteten ligeledes. Syntha-6 Edge er dét man betegner som et blandingsprotein, hvor der både er hurtigt og langsomt optageligt protein, hvilket gør det særdeles velegnet til utallige situationer, både hvad angår træning generelt, men også blot som et ekstra tilskud af Proteiner i løbet af dagen eller før sengetid, Syntha-6 Edge fra BSN kan bruges døgnet rundt!

  Relaterede Produkter