Pure Whey - 1800g.
Performance
Spar 35%
Performance

Pure Whey - 1800g.

Pure Whey - 1800g fra Performance. Velsmagende Proteinpulver med 23g Valleprotein samt BCAA og Glutamin.

Læs mere
SO Soya
325,00 DKK
Udsolgt
499,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
27 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 499,00 DKK
27 OutletPoints
 • Pure Whey - 1800g fra Performance. Velsmagende Proteinpulver med 23g Valleprotein samt BCAA og Glutamin.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE STØRRELSER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  Pure Whey - 1800g. fra Performance er en af vores bedst sælgende Proteinpulver. Når Performance laver Proteinpulver er det med alle de rigtige ingredienser - Pure Whey indeholder både essentielle og ikke essentielle Aminosyrer, samt et høj dose BCAA og Glutamin, der er de vigtigste Aminosyrer i muskel opbygning og restitutions processerne. Pure Whey er i lyset af det lave Kalorie indhold og høje Protein indhold ideel til vægttab samt at bygge muskel masse. Der bliver kælet for kvalitet og ikke mindst smagen, da Pure Whey tilbyder ét af de bredeste og mest velsmagende sortimenter på markedet. De fleste der prøver Pure Whey fra Performance første gang, er ikke i tvivl om at det er noget der virker, det er ren gane-orgasme!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering(1 scoop = ca. 28g.) til ca. 250ml. vand, juice eller mælk 1 til 2 gange dagligt - tag altid en protein-shake efter træning, samt når du har brug for et proteintilskud i løbet af dagen
  • Bland det i én blender eller ryst det i én Shaker til proteinpulveret er opløst
  • Bruger du blender og vil 'peppe' din protein-shakes smag og konsistens op, kan du blande en banan eller andet frugt + isterninger i din protein-shake

  NB: Vores anbefaling til anvendelse áf Pure Whey kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 1800g.
  • ~65 serveringer pr. bøtte


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering
  • Træningsfri dage: 1 servering
  • Forbrug af 1 bøtte: ca. 65 dage

  Anbefales til:

  Dem som sætter enormt høje krav til smagen på deres proteinpulver, og som kan nikke genkendende til at der ikke er noget værre en end at bruge flere hundrede kroner på en bøtte pulver, for så at komme hjem og finde ud af det smager forfærdeligt -kan roligt købe Pure Whey 1800g. fra Performance!

  Relaterede Produkter