Protein - 500g.
Nutramino
Spar 17%
Nutramino

Protein - 500g.

Protein i 500g pose fra Nutramino. Delikat Proteinpulver med 20g Valleprotein -heraf 7,2g BCAA pr. servering.

Læs mere
SO Soya
99,00 DKK
Udsolgt
119,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
8 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 119,00 DKK
8 OutletPoints
 • Protein i 500g pose fra Nutramino. Delikat Proteinpulver med 20g Valleprotein -heraf 7,2g BCAA pr. servering.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE STØRRELSER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  Protein - 500g. fra Nutramino. Nyeste udagve af Nutramino's bedst sælgende produkt, Whey Protein! Nutramino har skabt en nyere, bedre og mere velsmagende udgave af deres sublime proteinpulver, pakket med protein isolat, bedre aminosyreprofil, mere BCAA og en smag som virkelig trumfer den gamle formel med utallige længder. Der er sat ind på alle kontoer for at skabe noget af det bedste, og der er ingen tvivl om at de har ramt rigtigt her! Absolut et must, for dig som i forvejen er bruger af Nutramino, kender til den gode kvalitet de står for og som naturligvis står og skal bruge noget proteinpulver!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering(1 scoop = 28g) til ca. 250ml. vand, juice eller mælk 1 til 2 gange dagligt - tag altid en protein-shake efter træning, samt når du har brug for et proteintilskud i løbet af dagen
  • Bland det i én blender eller ryst det i én Shaker til proteinpulveret er opløst
  • Bruger du blender og vil 'peppe' din protein-shakes smag og konsistens op, kan du blande en banan eller andet frugt + isterninger i din protein-shake

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Protein fra Nutramino kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 500g.
  • ca.17 serveringer pr. bøtte


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering
  • Træningsfri dage: 1 servering
  • Forbrug af 1 bøtte: ca. 17 dage


  Anbefales til:

  Til dig som i forvejen er flittig bruger af Nutramino, er dette proteinpulver et absolut must, da der er tale om noget af det bedste der er produceret i Danmark i rigtig mange år. Nutramino viser igen vejen med Protein pulveret, og denne nye formel er lige i skabet, når det kommer til smag og indhold, hvilket gør den særdeles brugbar til en masse formål, hvadend der er tale om muskeløgning, fedttab eller blot som ekstra proteiner i løbet af dagen!

  Relaterede Produkter