Protein - 28g.
Nutramino
Spar 80%
Nutramino

Protein - 28g.

Protein i 28g pose fra Nutramino. Proteinpulver i praktisk størrelse hvis du skal prøvesmage eller have den med på farten.

Læs mere
SO Soya
2,00 DKK
Udsolgt
10,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 10,00 DKK
 • Protein i 28g pose fra Nutramino. Proteinpulver i praktisk størrelse hvis du skal prøvesmage eller have den med på farten.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE STØRRELSER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  Protein - 28g. fra Nutramino. Smagsprøver, praktiske at have med på farten eller bare fordi man synes det kan være nemmere at have med at gøre? Der er mange muligheder, men sagen er den at den nye formel fra Nutramino fåes nu i breve af 28g. som svarer til 1 scoop som du finder i bøtterne. Nutramino har været i tænkeboks og kommet op med en bedre, mere velsmagende og alt i alt vildere udgave af deres bestseller Whey Protein! Protein fra Nutramino i 28g. pakker er geniale hvis man har brug for at smage, inden man kaster sig ud i en stor bøtte, eller bare gerne vil kunne have sit pulver med sig, uden at skulle slæbe rundt på bøtter, så er denne udgave det helt perfekte valg!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering(1 scoop = 28g) til ca. 250ml. vand, juice eller mælk 1 til 2 gange dagligt - tag altid en protein-shake efter træning, samt når du har brug for et proteintilskud i løbet af dagen
  • Bland det i én blender eller ryst det i én Shaker til proteinpulveret er opløst
  • Bruger du blender og vil 'peppe' din protein-shakes smag og konsistens op, kan du blande en banan eller andet frugt + isterninger i din protein-shake

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Protein fra Nutramino kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 28g.
  • 1 servering pr. brev


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering
  • Træningsfri dage: 1 servering


  Anbefales til:

  Til dig som i forvejen er flittig bruger af Nutramino, er dette proteinpulver et absolut must, da der er tale om noget af det bedste der er produceret i Danmark i rigtig mange år. Nutramino viser igen vejen med Protein pulveret, og denne nye formel er lige i skabet, når det kommer til smag og indhold, hvilket gør den særdeles brugbar til en masse formål, hvadend der er tale om muskeløgning, fedttab eller blot som et proteintilskud i løbet af dagen!

  Relaterede Produkter