O-Krill 3 - 60 caps.
Udos Choice
Spar 20%
Udos Choice

O-Krill 3 - 60 caps.

O-Krill 3 fra Udo's Choice. Krill olien har et højt indhold af Omega-3 Fedtsyrer og nogle af de reneste Omega-3 Fedtsyrer.

Læs mere
G Glutenfri
SU Sukkerfri
159,00 DKK
Udsolgt
199,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
13 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 199,00 DKK
13 OutletPoints
 • O-Krill 3 fra Udo's Choice. Krill olien har et højt indhold af Omega-3 Fedtsyrer og nogle af de reneste Omega-3 Fedtsyrer.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • -
  +
  ANDRE VARIANTER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  O-Krill 3-60 caps. fra Udo's Choice. Krill olien har et højt indhold af Omega-3 Fedtsyrer og er nogle af de reneste Omega-3 Fedtsyrer der produceres i verden i dag. Krill er krebsdyr der ligner rejer og som hovedsageligt lever af alger, Krill lever på dybt vand bliver de ikke udsat for samme mængde forurening som andre kilder kan være, og derfor står man tilbage med de pureste fedtsyrer som kroppen har brug for! Krill olien stammer fra MSC-certificeret fiskeri og fremstillet med minimal forarbejdning. O-Krill caps. fra Udo's Choice er små og lette at sluge, samt sælges i pakninger med 60 caps. fordelt på 4 blisterpakninger, så de er nemme at tage med på farten eller på ferier!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering (1-2 kapsler) dagligt

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af O-Krill 3 kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 60 caps.
  • 60 serveringer per bøtte (1 caps. per servering)


  Anbefales til:

  Dig som ønsker de gavnlige effekter som Omega-3 Fedtsyrer har og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten bør investere i O-Krill caps. fra Udo's Choice!

  Relaterede Produkter