Not4Pussy - 240g.
BPS Pharma
Spar 29%
BPS Pharma

Not4Pussy - 240g.

Not4Pussy er en hardcore Pre-workout der øger din styrke, giver et solidt pump og et intens fokus.

Læs mere
SU Sukkerfri
SO Soya
F Fedtfri
319,00 DKK
Udsolgt
449,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
27 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 449,00 DKK
27 OutletPoints
 • Not4Pussy er en hardcore Pre-workout der øger din styrke, giver et solidt pump og et intens fokus.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  Not4Pussy - 240g. fra BPS Pharma. Pre-workout i en brutal version, der er meget stærkere, intens og hardcore kontra normale pre-workout, specielt designet til at øge din styrke, give et solidt pump i musklerne og et intens fokus under fysisk aktivitet, en genial energisk cocktail der kan bruges til alle fysisk krævende sportsgrene!
   

  • Not4Pussy er fyldt med energi, du får 400mg. koffein samt masser af vitaminer pr. servering, som giver dig energi og fokus til at træne tungere og hårdere end nogensinde
  • Not4Pussy giver et ondskabsfuldt vedvarende pump i musklerne grundet BPS Pharma har puttet beta-Alanin i formlen - du får et pump du ikke har prøvet før
  • Not4Pussy er tilsat 200mg. DMAE bitrate pr. servering, der øger styrke og volumen i dine muskler samt din udholdenhed, så du kan præstere mere under træning

  OBS! Pre-workout produkter kan have en tendens til at forstene let / klumpe sammen, det gælder også Not4Pussy fra BPS Pharma, dette skyldes ingredienssammensætningen, produktet fejler intet og det forringer ikke produktets effekt eller smag! Vi foreslår der trykkes hårdt på bøtten, til pulveret løsnes og derefter at bøtten rystes hårdt.


  Anvendelse:

  • Tag kun 1 servering (1 scoop = 8,5g.) og bland med 300ml. koldt vand ca. 20-30 minutter inden træning
  • Har du ikke prøvet produktet før, anbefales det at starte med halv dosis for at vurdere tolerancen i kroppen og derefter optrappe til 1 scoop - Not4Pussy fra BPS Pharma er et kraftigt produkt!!
  • Bør ikke overskride 1 servering (1 scoop) pr. dag
  • For at kunne sove, tag aldrig dette produkt 6 timer inden sengetid  

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Not4Pussy fra BPS Pharma kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 240g.
  • 28 serveringer


  Anbefales til:

  Dig som vil have en effektiv og kraftig pre-workout. Hvis du skal mærke et pump der næsten river huden i stykker, og samtidig have et seriøst skud af energi, der sammen presser dine træninger til et nyt niveau, så er Not4Pussy fra BPS Pharma det helt rigtige valg -uagtet hvilken fysisk krævende sportsgren, der er tale om!

  Relaterede Produkter