NitraFlex Pump - 20 serv.
GAT
Spar 25%
GAT

NitraFlex Pump - 20 serv.

NitraFlex Pump fra GAT. Brutal Pre-workout der giver et hardcore vedvarende pump og energi.

Læs mere
SU Sukkerfri
F Fedtfri
299,00 DKK
Udsolgt
399,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
25 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 399,00 DKK
25 OutletPoints
 • NitraFlex Pump fra GAT. Brutal Pre-workout der giver et hardcore vedvarende pump og energi.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE VARIANTER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  NitraFlex Pump - 20 serv. fra GAT - German American Technologies. NitraFlex har været hyldet som noget af det mest effektive siden Jack3d i tidernes morgen og nu er den kommet i en ny version NitraFlex Pump! NitraFlex Pump giver dig et hardcore muskel-pump samt et energiboost, en ultimativ og brutal cocktail der sikrer effektive træninger! Med NitraFlex Pump er du sikret effektive træninger og energi på et helt nyt niveau, et med andre ord revolutionerende produkt.


  OBS!
   Pre-workout produkter kan have en tendens til at forstene let / klumpe sammen, det gælder også NitraFlex Pump fra GAT, dette skyldes ingrediens sammensætningen, produktet fejler dog intet og det forringer ikke produktes effekt eller smag! Hvis pulveret er klumpet sammen, foreslår vi at der trykkes hårdt på bøtten, til pulveret løsner sig og derefter at bøtten rystes hårdt.


  Anvendelse:

  • Dag 1: Start med ½ dosering (1 scoop = 7,1g) indenfor 30 minutter før du starter din træning, for at vurdere tolarenace i kroppen.
  • Dag 2 og derefter: Alt efter tolerance tages 1 servering (2 scoop = 14,2g.) indenfor 30 minutter før du starter din træning.

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af NitraFlex Pump kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantiet:

  • 284g.
  • 20 serveringer pr. bøtte


  Anbefales til:

  Dig som kun vil have noget af det bedste der findes på markedet i dag, SKAL prøve NitraFlex Pump fra GAT! NitraFlex Pump sætter nye standarder for hvordan produkter af denne kategori skal fungere, for der er ingen tvivl om at vi har med én af de stærkeste og effektive Pre-workout at gøre!

  Relaterede Produkter