NitraFlex - 300g.
GAT
Spar 20%
GAT

NitraFlex - 300g.

NitraFlex fra GAT. Brutal Pre-workout og Testbooster der giver et hardcore vedvarende Pump og energi.

Læs mere
SU Sukkerfri
F Fedtfri
319,00 DKK
Udsolgt
399,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
27 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 399,00 DKK
27 OutletPoints
 • NitraFlex fra GAT. Brutal Pre-workout og Testbooster der giver et hardcore vedvarende Pump og energi.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE VARIANTER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  NitraFlex - 300g. fra GAT - German American Technologies. Den eneste rigtige der findes!! NitraFlex har været hyldet som noget af det mest effektive siden Jack3d i tidernes morgen! Du får et PUMP, ENERGIBOOST og en TEST BOOSTER i samme produkt, en ultimativ og brutal cocktail der sikrer effektive træninger! Med NitraFlex er du sikret effektive træninger og energi på et helt nyt niveau, et med andre ord revolutionerende produkt som endda er anbefalet af selveste IFBB Pro Big Ramy, som det første og ENESTE Pre-Workout han nogensinde har gidet at bruge på fast basis, som i vores bog ikke siger så lidt!


  OBS!
   Pre-workout produkter kan have en tendens til at forstene let / klumpe sammen, det gælder også NitraFlex fra GAT, dette skyldes ingrediens sammensætningen, produktet fejler dog intet og det forringer ikke produktes effekt eller smag! Hvis pulveret er klumpet sammen, foreslår vi at der trykkes hårdt på bøtten, til pulveret løsner sig og derefter at bøtten rystes hårdt.


  Anvendelse:

  • Dag 1: Start med ½ dosering (½ scoop = 5 g) indenfor 30 minutter før du starter din træning, for at vurdere tolarenace i kroppen.
  • Dag 2 og derefter: Alt efter tolerance tages 1 servering (1 scoop = 10g.) indenfor 30 minutter før du starter din træning.
  • På træningsfridage tages 1 servering (1 scoop = 10g.) om morgenen!

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af NitraFlex kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantiet:

  • 300g.
  • 30 serveringer pr. bøtte


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering
  • Træningsfri dage: 1 servering
  • Forbrug af 1 bøtte: ca. 30 dage


  Anbefales til:

  Dig som kun vil have noget af det bedste der findes på markedet i dag, SKAL prøve NitraFlex - 300g. fra GAT - German American Technologies! NitraFlex sætter nye standarder for hvordan produkter af denne kategori skal fungere, for der er ingen tvivl om at vi har med noget af det absolut stærkeste at gøre her! GAT viser igen vejen for hvordan tingene skal håndteres!

  Relaterede Produkter