Mutant Mass - 6800g.
Mutant
Spar 33%
Mutant

Mutant Mass - 6800g.

Mutant Mass er spækket med næring og har 1100kcal pr. servering som gør at du hurtigt øger vægten og øger muskelmassen!

Læs mere
SO Soya
399,00 DKK
Udsolgt
599,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
33 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 599,00 DKK
33 OutletPoints
 • Mutant Mass er spækket med næring og har 1100kcal pr. servering som gør at du hurtigt øger vægten og øger muskelmassen!

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE STØRRELSER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  Mutant Mass 6800g. fra Mutant er en super lækker Weight Gainer med 10 forskellige typer proteiner og masser af komplekse kulhydrater. Der er kælet for alle detaljer i Mutant Mass Gainer, da du finder både Glutamin, Fedtsyrer og meget andet godt som kroppen virkelig kan bruge til noget, og der er ydermere gjort op med den gamle myte om at Gainere primært består af sukker, da den primære kulhydratkilde her i Mutant Mass er Waxy Maize, som noget af det mest effektive der findes i forbindelse med træning og restitution. Mutant Mass 6800g. fra Mutant er 100% en absolut gennemført Gainer!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering(4 scoops = 280g.) til ca. 500ml. vand, juice eller mælk dagligt - tag evt. din protein-shake efter træning eller når du har brug for et kalorie/proteintilskud i løbet af dagen
  • Bland det i én blender, da det er meget svært at blande proteinpulveret i én Shaker uden det klumper
  • Bruger du blender og vil 'peppe' din protein-shakes smag og konsistens op, kan du blande en banan eller andet frugt + isterninger i din protein-shake

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Mutant Mass kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 6800g.
  • 24 serveringer pr. pose Mutant Mass


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering.
  • Træningsfri dage: 1 servering.
  • Forbrug af 1 pose: 24 dage.


  Anbefales til:

  Alle der gerne vil tage på i vægt eller supplere deres daglige kost med en god portion kalorier, og dermed give kroppen de fornødne værktøjer til at nå sine mål, skal købe Mutant Mass 6800g. fra Mutant. Mutant Mass kan være en fordel for dem der har svært ved at tage på, f.eks i forbindelse med sportsgrene hvor vægt er en afgørende faktor -men kan også bruges hvis du generelt bare vil tage nogle kilo på, samt leveres den i flere delikate smags varianter!

  Relaterede Produkter