Mutant BCAA 9.7 - 348g.
Mutant
Spar 33%
Mutant

Mutant BCAA 9.7 - 348g.

BCAA 9.7 fra Mutant stimulerer muskelvækst mærkbart og har elektrolytter samt 7,2g BCAA i forholdet 2:1:1 pr. servering.

Læs mere
SU Sukkerfri
SO Soya
F Fedtfri
199,00 DKK
Udsolgt
299,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
17 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 299,00 DKK
17 OutletPoints
 • BCAA 9.7 fra Mutant stimulerer muskelvækst mærkbart og har elektrolytter samt 7,2g BCAA i forholdet 2:1:1 pr. servering.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE STØRRELSER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  Mutant BCAA 9.7 - 348g. fra Mutant. BCAA 9.7 er et pletskud i form af BCAA pulver -til dig, som synes at pillerne hober sig lidt op i dagligdagen! Unik blanding af Aminosyrer som også indeholder elektrolytter, der holder dine muskler hydreret under træningen. Der er her tale om en kombi som virkelig kan gøre en mærkbar forskel under træningen, netop fordi man både får de vigtigste aminosyrer som sparer på muskelmassen, og samtidig kan forhindre at du går kold grundet væskemangel under selve træningen! Optimer dine resultater med Mutant BCAA 9.7 fra Mutant!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering (1 scoops = 11,6g.) med 250-500ml. koldt vand.
  • Drik det under træningen på træningsdage og i løbet af dagen på træningsfri dage.

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Mutant BCAA kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 348g.
  • 30 serveringer pr. bøtte


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering
  • Træningsfri dage: 1 servering
  • Forbrug af 1 bøtte: ca. 35 dage


  Anbefales til:

  Denne blanding af BCAA er noget af det skarpeste der findes på markedet, da Mutant har tænkt ud af boksen, og virkelig skruet en effektiv blanding sammen, som garanterer at du får hvad du skal bruge! Undgå at gå kold under træningen grundet mangel på væske i kroppen, og sørg for at kroppen sparer på så meget muskelmasse som muligt, alt sammen i én og samme pakke - Mutant BCAA 9.7 fra Mutant!

  Relaterede Produkter