L-Carnitine - 60 caps.
Bodylab
Spar 22%
Bodylab

L-Carnitine - 60 caps.

L-Carnitine kapsler fra Bodylab er en ikke-essentiel, vandopløselig Aminosyre der ved øget indtag øger fedtforbrændingen.

Læs mere
G Glutenfri
SU Sukkerfri
L Laktosefri
CA Kaloriefri
SF Stimulansfri
F Fedtfri
69,00 DKK
Udsolgt
89,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
6 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 89,00 DKK
6 OutletPoints
 • L-Carnitine kapsler fra Bodylab er en ikke-essentiel, vandopløselig Aminosyre der ved øget indtag øger fedtforbrændingen.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • -
  +
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  L-Carnitine - 60 caps. fra Bodylab. Bodylab L-Carnitine er et kosttilskud bestående af L-Carnitine i kapselform. Carnitin er en ikke-essentiel, vandopløselig Aminosyre. Øget koncentration af L-Carnitin øger fedtforbrændin­gen, det kan ikke anvendes som decideret slankemiddel, men sammen med diæt og motion kan det øge omsætningen af fedt væsentligt!

  Bemærk: Produktet er ikke certificeret Glutenfri eller Laktosefri af producenten, men indeholder i princippet ikke Gluten eller Laktose. Kan indeholde spor af Gluten og Laktose, da det er fremstillet i faciliteter der behandler produkter med Gluten og Laktose.


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering (2 caps.) 2 gange dagligt, 2 kapsler indtages 30-60 minutter inden et måltid og 2 kapsler indtages 30-60 minutter inden træning, skyl dem ned med frugt juice eller anden væske med hurtige kulhydrater.

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Bodylab L-Carnitine kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 60 caps.
  • 2 caps. pr. servering
  • 30 serveringer pr. bøtte.


  Anbefales til:

  Alle der gerne vil øge forbrændingen eller forbedre udholdenhed og ydeevne kan med fordel benytte L-Carnitine fra Bodylab!

  Relaterede Produkter