I Am Fucked Up Joker Edition - 300g.
Swedish Supplements
Spar 40%
Swedish Supplements

I Am Fucked Up Joker Edition - 300g.

Hardcore Pre-Workout der giver et brutalt og vedvarende Pump under træning.

Læs mere
SU Sukkerfri
F Fedtfri
239,00 DKK
Udsolgt
399,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
20 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 399,00 DKK
20 OutletPoints
 • Hardcore Pre-Workout der giver et brutalt og vedvarende Pump under træning.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  Forventet Ankomst:
  14
  December
  2017
  ANDRE VARIANTER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  I Am Fucked Up Joker Edition - 300g. fra Swedish Supplements. Hardcore Pre-Workout der giver et brutalt og vedvarende Pump under træning, og som sørger for at dine muskler bliver fyldt med blod og næringsstoffer. I Am Fucked Up Joker Edition fra Swedish Supplements giver også ekstra fokus og energi, så du kan roligt forberede dig på nogle intensive træninger. I Am Fucked Up Joker Edition fra Swedish Supplements er ét af Sveriges førende produkter, som nok skal give dine træninger et ekstra boost og dermed bidrage til forbedrede resultater.


  OBS! Pre-workout produkter kan have en tendens til at forstene let / klumpe sammen, det gælder også I Am Fucked Up Joker Edition fra Swedish Supplements, dette skyldes ingrediens sammensætningen, produktet fejler intet og det forringer ikke produktes effekt eller smag! Vi foreslår der trykkes hårdt på bøtten, til pulveret løsnes og derefter at bøtten rystes hårdt.


  Anvendelse:

  • Tag 0,5 - 1 scoop (5-10 g) der blandes med 200-300 ml vand 30 minutter før fysisk aktivitet. Start med en lavere dosis for at fastslå dit tolerance niveau, og derefter stige gradvist, indtil den ønskede effekt er opnået.

  • Aldrig overskrid det anbefalede maksimale dosis på 1 scoop (10 g) per døgn/24 timer.

  • I Am Fucked Up Joker Edition bør ikke indtages af mennesker der testet for doping. I Am Fucked Up Joker Edition kan indeholde stoffer i små mængder, WADA, der kan resulltere i en positiv doping prøve

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af I Am Fucked Up Joker Edition kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 300g.
  • 30-60 serveringer pr. bøtte.


  Anbefales til:

  Dig som skal bruge mere energi og fokus under træningen, så du kan præstere og yde mere, skal du købe I Am Fucked Up Joker Edition fra Swedish Supplements. I Am Fucked Up Joker Edition vil give dig et energi boost, som kan bruges når energi niveauet ikke er på toppen, og man ved der skal være fuld opmærksomhed på dét man skal lave, rimelig intens træning. Samtidig vil du også kunne få et Pump udover det sædvanlige, som helt sikkert også kærkomment!

  Relaterede Produkter