C4 Pre-Workout - 30 serv.
Cellucor
Spar 43%
Cellucor

C4 Pre-Workout - 30 serv.

C4 fra Cellucor. Delikat og brutal Pre-workout der giver eksplosiv energi, intensiv fokus og et vildt pump.

Læs mere
SU Sukkerfri
F Fedtfri
169,00 DKK
Udsolgt
299,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
14 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 299,00 DKK
14 OutletPoints
 • C4 fra Cellucor. Delikat og brutal Pre-workout der giver eksplosiv energi, intensiv fokus og et vildt pump.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE VARIANTER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  C4 - 30 serv. fra Cellucor. En af de mest efterspurgte Pre-Workouts der findes på markedet i dag! C4 Pre-Workout indeholder alle de korrekte ingredienser, og er sammensat med den devise, at give dig den bedste og mest effektive træning overhovedet muligt. C4 er blevet kåret til én de mest potente produkter man kan få lige for tiden! Cellucor har taget ved lære af andre producenters fejltrin, og har derfor skabt noget, som siden sin introduktion, har fået folk op af stolene for at komme med på bølgen! Cellucor C4 gør træningen eksplosiv som følge af flere faktorer:

  • C4 indeholder Kreatinnitrat
  • C4 er høj eksplosiv energi, så du kan tage ekstra reps og fremme dine resultater
  • C4 optages hurtigt i systemet
  • C4 har den nyeste NO3 teknologi der giver dig et brutalt Pump under og efter træning

  C4 Pre-Workout er ren energi i pulverform. Med en uovertruffen NO3-teknologi og eksklusive, førsteklasses ingredienser som Kreatinnitrat er C4 Pre-Workout mere avanceret end noget andet Pre-workout produkt i sin klasse og besidder kraften til at fyre op under både sind, muskler og træningsregime, træning efter træning efter træning. NO3 er nitrat, et komplekst stof der giver et helt utroligt pump i musklerne , og som forstærker effekten af hver ingrediens i C4 Pre-Workout. Cellucor gør brug af en ny sammensætning, hvori NO3 er blevet sammenhægtet med Kreatin for at danne Kreatinnitrat. I følge en større universitetsundersøgelse er Kreatinnitrat 1000% mere vandopløseligt end såvel Kreatinmonohydrat som andre Kreatinderivater. Denne enestående vandopløselighed giver en langt bedre optagelse og slet ingen af de sædvanlige bivirkninger forbundet med Kreatintilskud.


  OBS! Pre-workout produkter kan have en tendens til at forstene let / klumpe sammen, det gælder også C4 fra Cellucor, dette skyldes ingrediens sammensætningen, produktet fejler intet og det forringer ikke produktes effekt eller smag! Vi foreslår der trykkes hårdt på bøtten, til pulveret løsnes og derefter at bøtten rystes hårdt.


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering (1 scoop = 6g) og bland med 200ml. koldt vand. Indtag det ca. 15-20 minutter inden træning.

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af C4 Pre-Workout kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 180g.
  • 6g. pr. servering
  • 30 serveringer pr. bøtte


  Forbrugseksempel:

  • Ved træning 4 gange pr. uge:
  • Træningsdage: 1 servering
  • Forbrug af 1 bøtte: ca. 52 dage


  Anbefales til:

  Dig som har brug for at få et gedigent spark bagi, for at bringe din træning til det næste niveau, bør investere i C4 Pre-Workout! C4 Pre-Workout blevet hyldet som én af de mest lovende Pre-workouts i nyere tid, og det siger ikke så lidt, da markedet er fyldt med dem. Cellucor har haft fingeren på pulsen, og C4 Pre-Workout taler for sig selv!

  Relaterede Produkter