Husk at passe på dine led!

Størstedelen af folk der træner seriøst har fokus på at få deres proteiner, kulhydrater og aminosyrer, men har en tendens til at glemme, at det ikke kun er muskler der påvirkes under træning, det gør leddene også! Jo større, stærkere eller hurtigere vi bliver, des mere påvirkes vores led, og sørger vi ikke for at pleje dem, risikerer vi slidtage, irritation og skader.

Hvordan passer jeg bedst på mine led?

Først og fremmest er det en god ide at tænke ”smørelse”. Smørelse til led, kommer via gode fedtsyrer, men helt specifikt er der lavet et produkt fra Universal Nutrition, som netop er designet til at vedligeholde og passe på vores led, som kaldes Animal Flex

Animal Flex er en sammensætning af Glukosamine, MSM, Chrondoritin og Hørfrøolie. Denne sammensætning hjælper til at smøre og beskytte dine led. Fra en almindelige motionist til professionelle sports udøvere, eller personer med et fysisk krævende arbejde, kan dette produkt være med til at gøre den store forskel. Du restituerer bedre og din krop holder sig sund og stærk over længere tid, med andre ord for du de fornødne redskaber, til at sikre at dine led har det godt, og de på sigt bliver slidt mindst muligt.

Udover kosttilskud, kan du tilføre kroppen sunde fedtsyrer igennem olier, avocado, nødder og kerner, hvilket i høj grad bidrager til at holde din krop sund og rask. Så husk, selvom du bruger kosttilskud, også så vidt muligt, at benytte sunde råvarer når du er køkkenet, da bl.a. sunde fedtsyrer primært skal komme fra maden -ikke kun fra kosttilskud!

Vi har et stort udvalg af forskellige fedtsyrer HER og hvis du er i tvivl om hvilken du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte Kundeservice alle hverdage fra 10-17:00, der med et smil vil hjælpe dig på rette vej.