Beef Aminos - 200 tabs.
Universal Nutrition
Spar 40%
Universal Nutrition

Beef Aminos - 200 tabs.

100 % Beef Aminos fra Universal Nutrition består af Aminosyrer fra kvæg, som adskiller fra de regulære Aminosyrerkilder.

Læs mere
SU Sukkerfri
GE Gelatinefri
SO Soya
F Fedtfri
119,00 DKK
Udsolgt
199,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
10 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 199,00 DKK
10 OutletPoints
 • 100 % Beef Aminos fra Universal Nutrition består af Aminosyrer fra kvæg, som adskiller fra de regulære Aminosyrerkilder.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • -
  +
  ANDRE VARIANTER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  Beef Aminos - 200 caps. fra Universal Nutrition. Aminosyrer opdrevet fra kvæg, som adskiller fra de regulære Aminosyrerkilder man ellers finder i mange andre lignende produkter. Beef Aminos fra Universal Nutrition re et glimrende alternativ hvis ens mave ikke bryder sig om de mere almindelige typer Aminoprodukter. Når man giver kroppen et ekstra skud af Aminosyrer i løbet af dagen, vil du sikre en optimal tilgang af byggesten, som er nødvendig for at kunne vedligeholde og bygge muskelmasse!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering (3 tabs) inden hvert måltid dagligt.
  • Du kan anvende vand, juice, din proteinshake eller en anden favorit drik til at skylle dem ned med.

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Beef Aminos kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 200 tabs
  • 66 serveringer pr. bøtte.


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 3 serveringer.
  • Træningsfri dage: 3 serveringer.
  • Forbrug af 1 bøtte: 22 dage.


  Anbefales til:

  Alle folk der der ønsker optimale resultater ved træningen, da indtagelse af Aminosyrer modvirker, at kroppen bruger muskelmasse som energi, bør prøve Beef Aminos fra Universal Nutrition. Typiske formål med dette produkt er som en del af en vægtøgningsstrategi i forbindelse med styrketræning, vægttab for at spare på muskelmassen mens man er på diæt. Altså kan du bruge Aminosyrer til alle dine træningsformål, og som sagt er der tale om kvæg-baseret produkt i stedet for det mere traditionelle, netop for dig hvis mave ikke er så glad for mælkebaserede produkter!

  Relaterede Produkter