BCAA Engine 4:1:1 - 30 serv.
Swedish Supplements
Spar 40%
Swedish Supplements

BCAA Engine 4:1:1 - 30 serv.

BCAA Engine i forholdet 4:1:1(L-leucin, L-isoleucin, L-valin) og 2g. L-Glutamin pr. servering genial cocktail for musklerne.

Læs mere
SU Sukkerfri
F Fedtfri
209,00 DKK
Udsolgt
349,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
17 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 349,00 DKK
17 OutletPoints
 • BCAA Engine i forholdet 4:1:1(L-leucin, L-isoleucin, L-valin) og 2g. L-Glutamin pr. servering genial cocktail for musklerne.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  BCAA Engine 4:1:1 - 30 serv. fra Swedish Supplements. Én af de aller mest efterspurgte, eftertragtede og populære BCAA Aminosyreprodukter der findes på markedet i dag, et glimrende alternativ til Xtend og Muscle Martini. BCAA Engine indeholder kun de Aminosyrer, som du virkelig har behov for i forbindelse med at opbygge muskler og forbrænde fedt - samt smager det fantastisk godt! BCAA Engine indeholder bl.a. 6g. BCAA i forholdet 4:1:1(L-leucin, L-isoleucin, L-valin) og 2g. L-Glutamin pr. servering, en genial cocktail for musklerne. BCAA Engine fra Swedish Supplements er ligeledes særdeles velegnet som Aminotilskud når man er på diæt, eller generelt gerne vil smide nogle kilo, da det ikke indeholder mange kalorier og er fedt frit!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering(1 scoop = ca. 13g) til ca. 200-300ml. koldt vand og drik den under træning, samt når du har brug for et proteintilskud i løbet af dagen
  • Bland det i én Shaker til BCAA Engine pulveret er opløst

  NB: Vores anbefaling til anvendelse kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 400g.
  • 30 serveringer per bøtte.


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering.
  • Træningsfri dage: 1 servering.
  • Forbrug af 1 bøtte v. 4 gange træning pr. uge: Ca. 8 uger.


  Anbefales til:

  Alle folk der der ønsker optimale resultater ved træningen bør prøve BCAA Engine fra Swedish Supplements, da indtagelse af Aminosyrer modvirker, at kroppen bruger muskelmasse som energi. Typiske formål med BCAA Engine fra Swedish Supplements er at optimere restitutionen, specielt ved vægttab, for at bevare muskelmassen mens man er på diæt!

  Relaterede Produkter