BCAAs – 300g.
Dymatize
Spar 27%
Dymatize

BCAAs – 300g.

Letopløselig BCAA pulver uden smag i forholdet (2:1:1), perfekt til under træning, så dine muskler ikke bruges som energi.

Læs mere
G Glutenfri
SU Sukkerfri
F Fedtfri
145,00 DKK
Udsolgt
199,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
12 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 199,00 DKK
12 OutletPoints
 • Letopløselig BCAA pulver uden smag i forholdet (2:1:1), perfekt til under træning, så dine muskler ikke bruges som energi.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • -
  +
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  BCAAs - 300g. fra Dymatize, er deres stærke BCAA blanding i pulverform. Letopløselig og uden smag, lige til at gå til. En noget mere tilgængelig løsning for dig som ikke synes at piller er vejen frem, eller allerede tager mange piller. BCAAs udmærker sig ved at være noget af det mest letopløselige der findes, og det kan blandes i alle slags drikke. Giv din krop et alternativ til dig engen muskelmasse, og undgå derved at miste massen - køb BCAAs fra Dymatize!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering (1 stor teske = ca. 5g) 1-2 gange dagligt. 1 servering efter træning og evt. morgen eller aften
  • Du kan anvende vand, juice eller en anden favorit drik til at blande det op i.

  NB: Disse anbefalinger til anvendelse af BCAAs kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores kompetente Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 300g.
  • 58 serveringer pr. bøtte.


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 2 serveringer.
  • Træningsfri dage: 2 serveringer.
  • Forbrug af 1 bøtte: ca. 29 dage.


  Anbefales til:

  Alle folk der der ønsker optimale resultater ved træningen, da indtagelse af BCAA modvirker, at kroppen bruger muskelmasse som energi, skal prøve BCAAs - 300g. fra Dymatize. Typiske formål med dette produkt er som en del af en vægtøgningsstrategi i forbindelse med styrketræning, vægttab for at spare på muskelmassen mens man er på diæt, og generel optimering af træningen i forbindelse med deres primære opgave, nemlig at spare muskelmassen for nedbrydning!

  Relaterede Produkter