Animal Pak Powder - 342g.
Universal Nutrition
Spar 25%
Universal Nutrition

Animal Pak Powder - 342g.

Animal Pak Powder - Multi Vitamin og Mineral cocktail i pulverform der indeholder alt kroppen har brug for på dagligt basis!

Læs mere
SU Sukkerfri
GE Gelatinefri
SO Soya
SF Stimulansfri
F Fedtfri
299,00 DKK
Udsolgt
399,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
25 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 399,00 DKK
25 OutletPoints
 • Animal Pak Powder - Multi Vitamin og Mineral cocktail i pulverform der indeholder alt kroppen har brug for på dagligt basis!

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE VARIANTER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Animal Pak Powder - 342g. fra Universal Nutrition. Animal Pak Powder indeholder det samme som den kendte Animal Pak, men denne udgave er i pulver form, der har en delikat orange smag og er en smart løsning hvis man ikke kan lide at sluge piller. Animal Pak Powder er en komplet Vitamin og Mineral cocktail som alle kan bruge, specielt idrætsudøvere, uagtet niveau, bør tage Animal Pak Powder. Der er intet alternativ der slår Animal Pak Powder, der er tale om en unik samt genial sammensætning af Vitaminer og Mineraler fra Universal Nutrition. Kroppen skal bruge Vitaminer og Mineraler på dagligt basis, for at kunne udføre nogle af de mest basale funktioner, som er nødvendige for selve organismen, herunder restitutionen af dine muskler samt forebyggelse af skader, og hvorfor det specielt vigtigt for idrætudøvere, at dagligt få Animal Pak Powder og dermed sine Vitaminer samt Mineraler.


  Anvendelse:

  • Vi anbefaler alle idrætsudøvere at tage 2 scoop(1 serv.) Animal Pak Powder fra Universal Nutrition pr. dag i forbindelse med et måltid, helst morgenmåltidet! Samt hvis du træner på meget højt niveau.
  • Animal Pak Powder bør bruges året rundt, kroppen har brug for Vitaminer og Mineraler på dagligt basis for at fungere optimalt
  • Animal pak Powder kan blandes med 200-400ml. vand, juice eller anden foretrukken drik

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Animal Pak Powder kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 2 scoop/1 servering = 15,53g
  • 22 serveringer per bøtte


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering.
  • Træningsfri dage: 1 servering.
  • Forbrug af 1 bøtte: 22 dage.


  Anbefales til:

  Alle der er træt af at spise et hav af piller, og vil give kroppen de optimale forhold til at udvikle sig og generelt bevare sundhed, velvære og immunforsvaret på højest mulige plan, bør investere i Animal Pak Powder fra Universal Nutrition. Ydermere danner Vitaminer og Mineraler grundlag for en masse af de processer der skal ske i forbindelse med træning, så det kan næsten ikke understreges nok.

  Relaterede Produkter