Animal Pak - 44 paks
Universal Nutrition
Spar 25%
Universal Nutrition

Animal Pak - 44 paks

Animal Pak - Multi Vitamin og Mineral cocktail der indeholder alt kroppen har brug for på dagligt basis, kan bruges af alle!
Læs mere
SU Sukkerfri
GE Gelatinefri
SO Soya
SF Stimulansfri
F Fedtfri
299,00 DKK
Udsolgt
399,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
25 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 399,00 DKK
25 OutletPoints
 • Animal Pak - Multi Vitamin og Mineral cocktail der indeholder alt kroppen har brug for på dagligt basis, kan bruges af alle!Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • -
  +
  ANDRE VARIANTER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  Animal Pak - 44 paks fra Universal Nutrition, er en komplet Vitamin og Mineral cocktail som alle idrætsudøvere, på et hvert plan, kan bruge. Der er intet alternativ der slår Animal Pak, der er tale om en unik sammensætning fra Universal Nutrition. Kroppen skal bruge vitaminer og mineraler for at kunne udføre nogle af de mest basale funktioner, som er nødvendige for selve organismen, herunder restitutionen af dine muskler samt forebyggelse af skader, og hvorfor det specielt for idrætudøvere er ekstremt vigtigt, at få sine Vitaminer og Mineraler på et dagligt basis!


  Anvendelse:

  • Vi anbefaler alle idrætsudøvere at tage 1 pakke(1 serv.) Animal Pak fra Universal Nutrition pr. dag i forbindelse med et måltid, helst morgenmåltidet! Samt hvis du træner på meget højt niveau, kan 2 pakker pr. dag være nødvendigt.
  • Animal pak bør bruges året rundt, kroppen har brug for Vitaminer og Mineraler på dagligt basis for at fungere optimalt

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Animal Pak kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 44 pakker.
  • 44 serveringer per bøtte.


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering.
  • Træningsfri dage: 1 servering.
  • Forbrug af 1 bøtte: 44 dage.


  Anbefales til:

  Alle der vil give kroppen de optimale forhold til at udvikle sig og generelt bevare sundhed, velvære og immunforsvaret på højest mulige plan, bør investere i Animal Pak fra Universal Nutrition. Ydermere danner Vitaminer og Mineraler grundlag for en masse af de processer der skal ske i forbindelse med træning, så det kan næsten ikke understreges nok.

  Relaterede Produkter