Animal Flex Powder - 381g
Universal Nutrition
Spar 33%
Universal Nutrition

Animal Flex Powder - 381g

Animal Flex geniale ledbåndsformel i pulverform der beskytter og smørre dine led.

Læs mere
SU Sukkerfri
SO Soya
F Fedtfri
199,00 DKK
Udsolgt
299,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
17 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 299,00 DKK
17 OutletPoints
 • Animal Flex geniale ledbåndsformel i pulverform der beskytter og smørre dine led.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE VARIANTER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  Animal Flex Powder - 381g. fra Universal Nutrition. Animal Flex Powder er den samme ledbåndsformel som Animal Flex, bare i pulverform, så hvis du er træt af piller, så prøv Animal Flex i pulverform. Animal Flex Powder er en ledbåndsformel designet med Glucosamin, MSM, Chrondoritin og Hørfrøsolie til at beskytte og smørre dine led. Animal Flex Powder er udarbejdet specifikt til idrætsudøvere og hårdt arbejdende der vil forebygge skader, men også til genoptræninger eller hvis du har ledsmerter/problemer. Husk venligst på, at du ved hård fysisk træning eller hårdt fysisk arbejde slider hårdt på led og ligamenter, og vil du passe godt på dine led og ligamenter, er Animal Flex Powder fra Universal Nutrition en genial løsning, da det kan styrke og reparere hvor det er nødvendigt. Vi har Universal Nutrition under mistanke for at bruge Miraculix's formler, Animal Flex Powder er ihvertfald en sand trylledrik for dine led og ligamenter!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering (1 scoop) om dagen med 300-400ml. koldt vand sammen med et måltid

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af Animal Flex i pulverform kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 12,72g. pr. scoop.
  • 30 serveringer pr. bøtte.


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering.
  • Træningsfri dage: 1 servering.
  • Forbrug af 1 bøtte: ca. 30 dage.


  Anbefales til:

  Alle der gerne vil passe på deres led under hård belastning, skal investere i Animal Flex Powder i pulverform fra Universal Nutrition -eller i tablet form. Animal Flex Powder kan også bruges af folk der ikke træner, som søger et velfungerende led beskyttende/opbyggende produkt. Med tiden vil led og ligamenter blive slidt hårdt på, via træningen eller arbejde, og her er det vigtigt at man giver kroppen noget at arbejde med, så den kan holde ledene sunde og velfungerende i mange år.

  Relaterede Produkter