100% Whey Gold Standard - 2273g.
Optimum Nutrition
Spar 33%
Optimum Nutrition

100% Whey Gold Standard - 2273g.

Delikat og letopløseligt kvalitets proteinpulver med et proteinindhold på ca. 80% samt højt indhold af Glutamin og BCAA.

Læs mere
SO Soya
399,00 DKK
Udsolgt
599,00 DKK
Levering 1-3 hverdage
Levering 1-3 hverdage
33 OutletPoints
Fragt fra: 29,00 DKK
Vejl. pris 599,00 DKK
33 OutletPoints
 • Delikat og letopløseligt kvalitets proteinpulver med et proteinindhold på ca. 80% samt højt indhold af Glutamin og BCAA.

  Læs mere
  Køb nu - betal senere
 • Vælg Smag:
  -
  +
  ANDRE STØRRELSER
  Produktbeskrivelsen er lavet af Bo Engving. Har du spørgsmål til dette produkt, venligst kontakt os HER

  Bo Engving
  Public Relations

  Produktet er designet til at booste:

  100% Whey Gold Standard - 2273g. er et Proteinpulver fra Optimum Nutrition som består af Valleprotein Isolat der er 90% ren protein. Det er den reneste og dyreste form af Valleprotein/Proteinpulver der findes og perfekt til muskelforøgelse samt vægttab. 100% Whey Gold Standard er et rigtig godt allround protein som er specielt velegnet til dig som kan være lidt kræsen når det kommer til smagen. Optimum Nutrition ved nemlig hvordan et Proteinpulver skal smage, og 100% Whey Gold Standard smager godt!


  Anvendelse:

  • Tag 1 servering(1 scoop = ca. 30,4g) til ca. 300ml. vand, juice eller mælk 1 til 2 gange dagligt - tag altid en protein-shake efter træning, samt når du har brug for et proteintilskud i løbet af dagen
  • Bland det i én blender eller ryst det i én Shaker til proteinpulveret er opløst
  • Bruger du blender og vil 'peppe' din protein-shakes smag og konsistens op, kan du blande en banan eller andet frugt + isterninger i din protein-shake

  NB: Vores anbefaling til anvendelse af 100% Whey Gold Standard kan variere fra individ til individ, vi er alle forskelligt bygget og har forskellige mål i livet -hvorfor det altid er en god idé, hvis du er i tvivl, at kontakte vores Kundeservice der med glæde vil hjælpe dig!


  Kvantitet:

  • 2273g.
  • 74 serveringer.


  Forbrugseksempel:

  • Træningsdage: 1 servering.
  • Træningsfri dage: 1 servering.
  • Forbrug af 1 bøtte: ca. 74 dage.


  Anbefales til:

  Alle der gerne vil have et velsmagende proteintilskud i løbet af dagen. 100% Whey Gold Standard kan benyttes af alle uagtet om man træner eller ej, og de fleste kan nok godt blive enige om, at smagen er execeptionel! Super genialt proteinpulver i ren kvalitet fra Optimum Nutrition!

  Relaterede Produkter